Wout Weghorst

Weghorst krijgt bezoek van Koeman in Portugal: "Doorgaan waar ik mee bezig ben"

Weghorst en Koeman
Weghorst en Koeman © ANP
Wout Weghorst is met zijn club VfL Wolfsburg op trainingskamp in Portugal en kreeg daar onverwacht bezoek. Bondscoach Ronald Koeman woont in de buurt en zocht de aanvaller uit Borne op.
Koeman zag toevallig een trainingsoutfit van Wolfsburg op straat en zocht contact met de spits. Woensdagavond keek hij mee met de training van de Duitse club en sprak daarna kort met Weghorst, weet het Duitse Kicker. De aanvaller speelde drie interlands, maar werd daarna niet meer opgeroepen door Koeman. Luuk de Jong kreeg telkens de voorkeur als pinchhitter. Weghorst zat wel steeds in de voorselectie.

Geweldig

"Het was geweldig dat hij langskwam," zei Weghorst tevreden over het spontane bezoek van de coach. "We hebben het ook over Oranje gehad." Koeman gaf aan dan de spits absoluut nog in beeld is bij hem en zijn staf: "Ik moet doorgaan op dezelfde weg als hiervoor. Ik speel alle wedstrijden, dat is geweldig voor ontwikkeling."

Snel een kans

Weghorst maakte zeven doelpunten in zijn eerst halve seizoen in Wolfsburg en hoopt op een nieuwe oproep: "Hopelijk komt al snel een kans dat ik me kan wijzen in de nationale ploeg."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.