nieuws

Expeditie Oost: Twentse automonteurs klaar voor Arctic Challenge 2019

Ze mogen mee, voor hun werk, Mark Boerrigter uit Vasse en Peter Heijdens uit Denekamp, als servicemonteurs van de Arctic Challenge 219.
"Een enorme kans en bijzonder leuk dat je voor je werk aan een dergelijke tour mee mag doen. We zijn eerder mee geweest dus voorbereid zijn we sowieso maar het blijft een barre tocht", aldus Boerrigter.
Servicemonteurs Arctic Challenge 2019
Servicemonteurs Arctic Challenge 2019 © Esther Rikken

Zevenduizend kilometer naar de Noordkaap

"Het ergste wat we ooit hebben meegemaakt? Ja, dat was toch wel de auto die over de kop vloog. Je weet gewoonweg niet hoe de komende negen dagen gaan verlopen. Een geschikte auto, goeie chauffeurs en rustig blijven, dat zijn de ingrediënten die nodig zijn om mee te doen aan de Arctic Challenge", aldus de enthousiaste automonteur.

De start vanaf de basis

Morgen om 11.00 uur is de start van de 18e editie van de tocht naar de Noordkaap. De 33 deelnemende teams vertrekken vanuit Hangar 11 op Vliegbasis Twenthe. Bezoekers zijn van harte welkom. Alle teams en hun bolides zijn te bekijken en voor de kinderen is er onder meer een springkussen. Vanaf 10.00 uur is Hangar 11 geopend. 
De startlocatie: Hangar 11 Vliegveld Twenthe
De startlocatie: Hangar 11 Vliegveld Twenthe © Jack Martin

RTV Oost is erbij

Team Expeditie Oost gaat verslag doen van de Arctic Challenge 2019 en zal morgen dus ook aanwezig zijn. Zij rijden in een Landrover Discovery van Autobedrijf Munsterhuis.
Team Expeditie Oost & Frans Munsterhuis
Team Expeditie Oost & Frans Munsterhuis © Munsterhuis
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.