HSC'21 kansloos bij Jong Volendam, hattrick Kemna niet genoeg voor Quick'20

HSC'21 is de tweede seizoenshelft in de 3e divisie vanmiddag begonnen met een kansloze nederlaag bij Jong Volendam. Jip Kemna maakte een hattrick voor Quick'20, maar dat was niet genoeg tegen Quick uit Den Haag.

Al na vier minuten was het raak voor Jong Volendam. Derry Murkin was de doelpuntenmaker. Bij die 1-0 bleef het in de eerste helft. Tien minuten na de pauze maakte Vasco Lo-Ning-Hing de 2-0 en weer tien minuten later was het beslist toen Dani van der Moot de 3-0 aantekende. In de slotfase zorgden John Murkin en Jip Molenaar voor de 5-0 eindstand.

Hattrick Kemna niet genoeg voor Quick'20

In de eerste helft waren de beste kansen voor het bezoekende Quick, maar veel waren dat er niet. Het was echter de thuisploeg die op voorsprong kwam. Zeven minuten voor rust benutte Jip Kemna een strafschop en die 1-0 was ook de ruststand.

Kort na de pauze werd het gelijk. Marc Boshoff zorgde voor de 1-1. Kemna maakte even later de 2-1, maar weer kort daarna zorgde Frank van der Heiden weer voor een gelijke stand. Het leek wel de middag van Kemna te blijven. De spits van de Oldenzalers maakte met zijn derde de 3-2. Toch werd het ook nog 3-3. Boshoff maakte zijn tweede van de middag. De drie punten gingen zelfs mee naar Den Haag. Een paar minuten voor het einde maakte Kai van Hese de 3-4. Hij miste een strafschop, maar schoot de rebound wel raak. Bij die 3-4 bleef het.

Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
quick'20 HSC'21 Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: