Heracles Almelo maatje te klein voor Hannover 96

Heracles Almelo heeft in een oefenwedstrijd niet kunnen stunten tegen Hannover 96. De Bundesliga-club was in eigen huis na twee keer een uur spelen een maatje te groot voor de ploeg van Frank Wormuth: 4-1.

Na tien minuten werd de score geopend door de thuisploeg. Vanuit de rebound zette Wood de formatie uit de deelstaat Nedersaksen op voorsprong: 1-0. Even later werd de marge verdubbeld door Hannover doordat Blaswich mis tastte en Weydandt daarvan kon profiteren. Vlak voor rust werd het ook nog 3-0 nadat Wood van dichtbij voor zijn tweede van de middag zorgde.

Met elf nieuwe namen aan de aftrap gebeurde er weinig in de tweede helft, want Hannover nam wat gas terug. Tien minuten voor tijd maakten de gastheren er nog 4-0 van dankzij Müller. Heracles wist vervolgens nog wel de eretreffer te noteren. Van der Water kon alleen op doel af en faalde niet: 4-1. Dat was uiteindelijk het slotakkoord in Hannover. Volgend weekend begint de eredivisie weer en dan gaat Heracles Almelo zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Heracles Almelo Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: