Go Ahead Eagles

John Stegeman baalt van instelling Go Ahead: "We misten agressiviteit"

Trainer John Stegeman was na afloop van de nederlaag van Go Ahead Eagles bij Roda JC behoorlijk pissig. Niet alleen om de uitslag, maar vooral de manier waarop.
"Als je een wedstrijd wil spelen moet dat op het scherpst van de snede en moet je er ook klaar voor zijn. En ik vond dat we die agressiviteit misten. Ballen die ertussen vielen pakten zij op, duels wonnen zij. Als je op die manier alleen maar aan het reageren bent, dan is het gewoon heel erg lastig", zegt de trainer.

Schrijnend

Niet alles was slecht, maar Go Ahead had meer moeten halen uit de kansen, vindt de trainer: "Met name na de 1-1 denk ik dat we heel veel controle hadden. Vind wel dat we daarin te weinig creëren, hoewel we nog wel een paar grote kansen hebben gehad. Maar ik vind dat we gewoon veel te weinig hebben gedaan en dan krijg je vlak voor rust weer de deksel op je neus, door gewoon heel slecht staan. Een counter van hen waarin we echt alles zelf verkeerd doen en dat is denk ik best wel schrijnend, omdat we wisten dat ze daarin goed zijn. Slecht van onze kant dat we er zo in stinken."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.