Brama na fraaie poeier: "Een van de mooiste uit mijn carrière"

Wout Brama was een tevreden man na afloop van de gewonnen uitwedstrijd bij MVV Maastricht (0-2). De aanvoerder maakte zelf op prachtige wijze de 0-2 en zag zijn ploeg naar de tweede plek stijgen in de stand van de eerste divisie.

"We hebben een goede serie neergezet voor de winterstop met de laatste drie, vier wedstrijden. Die wil je doorzetten in het nieuwe jaar en dat is in ieder geval gelukt", sprak de opgeluchte aanvoerder, die het uiteindelijk een terechte overwinning vond. "Ik vond het wel verdiend, het is niet zo dat wij heel veel kansen hebben gecreëerd, maar ik vond ons wel de bovenliggende partij. Zeker de eerste helft en ik denk ook wel de eerste tien minuten na rust."

"Niet nadenken, schieten"

Op slag van rust poeierde Brama eigenhandig de 2-0 tegen de touwen en die treffer zal de middenvelder niet snel vergeten. "Ik denk dat hij zeker bij de mooiste uit mijn carrière hoort. Het was een voorzet van Rafik (Zekhnini, red.) en die kwam zowaar voor mijn voeten en ik dacht: niet nadenken, schieten", aldus de aanvoerder. Het was nog maar de vraag of Brama überhaupt kon spelen omdat hij deze week naar eigen zeggen last kreeg van zijn hamstring, maar dankzij de medische staf was hij op tijd fit. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: