Politie brengt jonge avonturier weer veilig thuis

Een jonge avonturier raakte in de gemeente Hof van Twente zondagmiddag zijn vader kwijt tijdens het boodschappen doen. Hij werd door een bezorgde inwoner gevonden en die belde de politie.

De politie nam het jongetje mee om te gaan kijken in de winkel waar hij met zijn vader was geweest, maar die was daar niet meer te bekennen. 

'Ik woon naast mijn buurvrouw'

Op de vraag: "Weet je in welke straat je woont?", antwoordde de jongen: "Jaha, in de straat naast mijn buurvrouw", schrijft de politie op Facebook. 

Samen gingen ze op zoek naar de straat van de jongen. Vrolijk huppelend wijst hij de politie de weg. De agenten laten de avonturier achter bij zijn opgeluchte ouders, nemen afscheid met een boks en spreken af dat hij niet meer alleen op pad gaat. 

Reacties

De politie deelde dit verhaal op Facebook waar het kan rekenen op honderden likes en tientallen reacties. "Wat is het toch gaaf te zien, een avontuurlijk mannetje gaat er op uit, een bezorgde bewoner (gelukkig! Ze bestaan nog!) Vangt hem op en de politie loopt vervolgens met hem naar huis...", reageert Jurgen onder het bericht. Ook in de andere reacties is alleen maar lof voor de melder en de politie te lezen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Hof van Twente Politie Noordoost-Twente Nieuws
Deel dit artikel: