Zwolle

Zwolse 'vlogfamilie' De Bellinga's genomineerd voor Zapp Award

De vlog van familie Bellinga o.a. over de Zapp nominatie
De vlog van familie Bellinga o.a. over de Zapp nominatie © De Bellinga's
De vlogs van de familie Bellinga uit Zwolle over hun gezinsleven zijn genomineerd voor de Beste YouTuber Award van Zapp. De website en televisiezender maakte dat dit weekend bekend. "We zijn heel vereerd dat we genomineerd zijn," zegt vader Daniël in hun vlog van gisteren.
De Bellinga's zijn natuurlijk niet de enigen op wie gestemd kan worden. Nog 29 anderen maken kans op de award, waaronder bekende namen als Enzo Knol, NikkieTutorials en Kwebbelkop. Kinderen mogen stemmen tot en met 13 februari. Daarna kunnen kinderen nog stemmen op de top drie in elke categorie. De winnaars worden bekendgemaakt op 23 februari in de live-uitzending van de Zapp Awards 2019. 
De familie Bellinga bestaande uit ouders Fara en Daniël en kinderen Luan, Lucilla en Luxy, plaatst meerdere malen per week een vlog op YouTube. Daarin is het leven van de Zwollenaren te volgen. Van boodschappen doen tot verjaardagen en van Sinterklaas tot de geboorte van Luxy; alles leggen ze vast. 
Gisteren zei de familie in één van hun vlogs heel erg blij te zijn met de nominaties. "Met de uitreiking mogen de kinderen zelfs mee. Het is Zapp, dus dat is ook echt voor hun leeftijd," zegt moeder Fara in de vlog. Dat zou betekenen dat de familie niet alleen op YouTube te zien is, maar ook weer een keertje op tv! 

VEED-awards

De Zapp Award voor beste Youtuber is niet de enige prijs die de familie dit jaar kan winnen. Ze kunnen ook nog genomineerd worden voor de VEED-awards voor beste vloggers en beste YouTube-kanaal. De uitreikingen daarvan vinden plaats op 23 maart. Vorig jaar wonnen ze de Beste Vlogger Award.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.