Heracles Almelo

Feyenoord-verdediger Knoester naar Heracles

Heracles Almelo heeft zich per direct versterkt met Mats Knoester. De 20-jarige verdediger komt over van Feyenoord en tekent een contract voor 2,5 seizoen bij de Almelose club, met een optie voor nog een seizoen.
Technisch manager Mark-Jan Fledderus vindt Knoester een talentvolle verdediger: "Hij heeft veertien jaar in de Feyenoord-opleiding gespeeld en heeft ook alle nationale jeugdelftallen doorlopen. Mats heeft een goed linkerbeen en kan zowel centraal als linksback spelen. Hij staat verdedigend zijn mannetje en heeft voetballend vermogen. Hier in Almelo kan hij zich verder ontwikkelen."

Goed gevoel

Knoester zelf is ook blij met zijn overgang naar Heracles: "Vanaf het eerste moment was het gevoel bij deze club erg goed. De keuze was daarom vrij snel gemaakt."
De verdediger sloot anderhalf jaar geleden aan bij de eerste selectie van Feyenoord, maar hij raakte al snel zwaar geblesseerd en miste het gehele seizoen 2017/2018. De verdediger ging vorige week met de eerste selectie mee op trainingskamp naar Spanje. Bij de Rotterdamse club speelde hij nog geen wedstrijden in het eerste elftal.

Handgemeen

In december kwam Knoester in het nieuws wegens een handgemeen in de kleedkamer. Feyenoord beboette en schorste de 17-jarige Crysencio Summerville wegens ,,onacceptabel gedrag" tegenover medespeler Knoester. Summerville zou samen met een opgetrommeld familielid Knoester hebben aangevallen naar aanleiding van een incident op het trainingsveld. Knoester gaf toen al aan een vertrek bij Feyenoord te overwegen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.