Reggestreek

Auto Overijssels mediateam betrokken bij een ongeluk tijdens de Arctic Challenge 2019

Mediateam 2 heeft een ongeluk gehad tijdens de Arctic Challenge 2019. In de wagen drie Overijsselaars, fysiotherapeut Jeroen Hendriks uit Beuningen, Dennis van den Worm en Brendan Grunder, mediadesigners uit Albergen.
De mannen zijn, zoals het er nu uitziet, ongedeerd maar van de wagen is weinig over.

Ineens was er de knal

"Wat er precies gebeurd is, weet ik niet. Het ging allemaal heel snel. Wij namen een bocht en werden in de bocht geraakt door een tegenligger. Het ging ontzettend hard. We werden vol aan de linkerkant geraakt. Ik zat klem en heb mezelf met moeite losgekregen. We zijn allemaal gecheckt door verplegend personeel dat ter plaatse was", aldus Jeroen Hendriks.

Naar het ziekenhuis

"Ik heb een zere nek en ben naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn de nodige onderzoeken uitgevoerd en foto's gemaakt. Een aantal uren later kon ik de challenge vervolgen. De wedstrijdleiding brengt me naar onze eindbestemming", aldus Brendan Grunder.

Wedstrijd geneutraliseerd

De organisatie van de Arctic Challenge heeft de wedstrijd geneutraliseerd. De weersomstandigheden waar de deelnemers op dag 7 van de challenge mee te maken hebben zijn dramatisch.

De overige Overijsselaars

Van de Overijsselse teams rijden Team Nijhof Wassink, Team One life, live it en Team Expeditie Oost vooraan. De overige Overijsselse team zaten achter het ongeluk en rijden in colonne verder. De inzittenden van de bewuste auto zijn verdeeld over een aantal andere Overijsselse teams.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.