Verheydt haalt zijn gram: "Komende week heb ik een gesprek met de trainer"

Een week van uitersten voor Go Ahead Eagles-spits Thomas Verheydt. De stormram van de Deventerse ploeg is normaliter basisklant, maar moest het tegen Almere City (2-1) doen met een plek op de bank. Verheydt viel in een kwartier voor tijd in en maakte koud in het veld de winnende.

"Ik weet niet of ik ooit eerder bij mijn eerste balcontact gescoord heb, het was volgens mij 35 seconden. Ik denk het niet eigenlijk, deze was wel heel snel", legt Verheydt uit na het laatste fluitsignaal. "In de dugout hadden we het erover dat het weleens zo'n avond kon worden en gelukkig werd het dat. Ik ben blij dat ik het publiek op deze manier heb kunnen terugbetalen, want zij waren heel positief tegenover mij toen ik aan het warmlopen was."


Roerige week

Verheydt had er de pest in dat hij vanaf de reservebank toe moest kijken. "Woensdag kreeg ik te horen dat ik niet zou starten, daar was ik het uiteraard niet mee eens. Maar dan moet je er professioneel mee omgaan. Dat heb ik gedaan, denk ik. Dit is dan hartstikke lekker. Als speler wil je altijd spelen", vervolgt hij.


Gesprek met Stegeman

Het is dus nog maar de vraag voor wie trainer John Stegeman volgende week kiest als aanvalsleider. Verheydt of Paco van Moorsel? "De afgelopen weken heb ik redelijk mijn draai gevonden, maar alleen de goals bleven uit. Dan is het de vraag of je iemand nog tijd geeft. Komende week heb ik een gesprek met de trainer. Dan gaan we het erover hebben. Ik ben blij dat ik zo heb in kunnen vallen vandaag", aldus Verheydt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: