Excelsior'31

Excelsior'31 en SC Genemuiden houden elkaar in evenwicht: ''Een echte verklaring heb ik niet''

Een boeiende wedstrijd zonder winnaar. Zo wordt het duel tussen Excelsior'31 en SC Genemuiden getypeerd door trainers Peter Wesselink en Jan van Raalte. Op Sportpark De Koerbelt hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 0-0.
"We hebben behoorlijk wat kansen gehad, maar dat gold ook voor Genemuiden. Ik heb een boeiend schouwspel gezien. Zestig à zeventig minuten lang hebben we redelijk gedicteerd", vertelt Wesselink na afloop. "Aan het eind van de tweede helft slaat de vermoeidheid bij hun toe en krijgen we ruimtes. Normaal gesproken maken we dan een doelpunt, maar dat gebeurde nu niet", aldus de oefenmeester, die niet ontevreden is. "We hebben gedaan wat we hadden afgesproken, dan overheerst bij mij tevredenheid. Alleen niet over de uitslag."
Collega Van Raalte deelt de mening van Wesselink. "We waren goed aan elkaar gewaagd. Zowel de eerste als tweede helft heb ik een hele leuk wedstrijd gezien, met kansen aan beide kanten", vult hij aan. Waarom het duel in 0-0 eindigde? "Misschien komt dat dan toch door de winterstop, dat de scherpte ontbreekt. Maar een echte verklaring daarvoor heb ik niet. Desondanks ben ik zeker tevreden met wat ik gezien heb. Excelsior was voetballend iets beter, maar ik kijk liever naar mijn eigen elftal. Ik ben tevreden met een punt bij Excelsior", besluit Van Raalte.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.