Uitslagen: Wilsum brengt HTC eerste nederlaag toe, DOS Kampen doet goede zaken

Vandaag ontwaakten ook de clubs uit de lagere klassen uit hun winterslaap, want er stond na ruim een maand weer een speelronde op het programma in het zaterdagamateurvoetbal. Door het winterse weer werden een aantal wedstrijden afgelast.

In de 1e klasse D had Enter Vooruit geen kans op bezoek bij Go Ahead Kampen. De hekkensluiter ging met ruime cijfers onderuit (5-0). Ook DOS'37 en KHC verloren hun eerste wedstrijd na de winterstop. 

DOS Kampen deed zaterdagmiddag uitstekende zaken in de 2e klasse H. De koploper won zelf met 2-0 van DZSV en zag concurrenten Sparta Enschede, WFV en Vroomshoopse Boys allen punten verspelen. Oranje Nassau blijft hekkensluiter na een ruime nederlaag bij Be Quick'28.

In de 3e klasse C won Zwolsche Boys vandaag met grote cijfers. VSW werd op een grote nederlaag getrakteerd: 9-3. Koploper ZAC maakte op bezoek bij BAS geen fout. De kelderkraker tussen Zalk en CSV'28 eindigde onbeslist. 

In de 4e klasse D zorgde Wilsum voor een grote verrassing. In eigen huis wist de formatie met 3-2 te winnen van koploper HTC, die voor vandaag nog ongeslagen was. Achtervolger DKB wist wél te winnen op bezoek bij Lemele.

Bekijk hier alle uitslagen in het zaterdagamateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: