Topvolleybal Zwolle

Zaaloverzicht: Eurosped sterkste in Overijsselse derby, zure nederlaag Dalfsen

Een drukke zaterdagavond met veel zaalsporten. Hieronder houden we je de gehele avond op de hoogte van de belangrijkste en opvallendste uitslagen en gebeurtenissen. Blijf de pagina vernieuwen voor het laatste nieuws.

Revanche voor Eurosped

De Overijsselse volleybalderby tussen Regio Zwolle Volleybal en Eurosped is een prooi geworden voor de ploeg uit Vroomshoop. Op bezoek in Zwolle werd er met 3-0 gewonnen. Eerder dit seizoen waren de rollen omgedraaid, toen won Regio Zwolle Volleybal. De stand is hier te bekijken.
Topvolleybal Zwolle blijft de drager van de rode lantaarn in de eredivisie. In eigen huis werd er kansloos verloren van middenmoter Taurus: 0-3. De bezoekers waren van begin af aan een maatje te groot en boekten middels 17-25, 20-25 en 16-25 een eenvoudige zege. 

Zure nederlaag Dalfsen
De handbalsters van Dalfsen hebben op zure wijze verloren van Vlug en Lenig. In Dalfsen ging de thuisploeg kort voor het einde nog aan de leiding en had het op gelijke hoogte kunnen komen met Limburgers, maar zag het Vlug en Lenig in extremis alsnog langszij komen: 25-26.
Ook Borhave slaagde er niet in te winnen. Op bezoek bij VZV werd er met 31-21 verloren. DSVD moest haar meerdere erkennen in Foreholte en ging met 21-20 onderuit.

Jolly Jumpers onderuit in Den Helder

De basketbaldames van Jolly Jumpers blijven onderaan de ranglijst bungelen. Zaterdagavond werd er in en tegen Den Helder met 61-45 verloren.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.