nieuws

Beruchte serie-aanrander slaat sinds kort weer toe tussen Enschede en Hengelo

Beruchte serie-aanrander slaat weer toe
Beruchte serie-aanrander slaat weer toe © RTV Oost
De beruchte fietsende serie-aanrander is sinds kort weer actief. De man slaat telkens toe tussen Enschede en Hengelo. Intussen hebben zich meer dan 30 incidenten voorgedaan.
De zedendelinquent, die in de zomer van vorig jaar grote onrust veroorzaakte, ging telkens op dezelfde manier te werk. De man rijdt op een fiets en knijpt wandelaars, joggers of fietsers in het voorbijgaan hard in billen en borsten. Het jongste slachtoffer is 14 jaar oud, zijn oudste slachtoffer 47 jaar.

Tijdje koest gehouden
Nadat het tv-programma Onder de Loep begin oktober aandacht aan de zaak had besteed, hield de aanrander zich ineens koest. Maar sinds begin dit jaar krijgt de politie weer aangiften binnen.
Tekst gaat verder onder video

Weer actief
Tot aan de uitzending van RTV Oost, waarbij beelden van de fietsende aanrander werden getoond, waren er 23 aangiften binnengekomen. Nu zijn er dat ruim 30, zo meldt politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen. “Behalve de nieuwe zaken hebben zich na de tv-uitzending enkele eerdere slachtoffers gemeld.” De aanrander is al sinds mei vorig jaar actief.

Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt volgende week dinsdag 29 januari aandacht aan de zedenzaak. Een van de slachtoffers vertelt dan haar verhaal. Ook is er een reconstructie te zien hoe de dader te werk gaat.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.