autobrand

Auto in de fik gestoken in Deventer, de daders zijn gefilmd

Auto in de fik gestoken in Deventer, de daders zijn gefilmd
Auto in de fik gestoken in Deventer, de daders zijn gefilmd © RTV Oost/ Onder de Loep
De één giet een brandbare vloeistof over de auto, de ander steekt het aan. De politie heeft beelden vrijgegeven waarop twee personen te zien zijn die eind november een auto in brand staken aan de Prinses Margrietstraat in Deventer. 
De twee personen lopen op vrijdag 30 november rond elf uur 's avonds naar een geparkeerde auto. Eén van hen heeft een jerrycan vast. De inhoud daarvan wordt over de auto gegoten en daarna aangestoken. Daarbij ontstaat zo'n enorme steekvlam, dat het volgens de politie niet onaannemelijk is dat de daders hierbij brandwonden hebben opgelopen. 
Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, brandt de auto volledig uit. De politie tast in het duister over het motief van de daders en hoopt op bruikbare tips over deze brandstichters. 
Herken je deze personen? Heb je andere informatie? Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer) of gebruik het tipformulier. Tippen via Facebook mag ook. Stuur de politie Deventer dan een privébericht. Anoniem informatie delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.