Wout Brama

Brama na uitschakeling: "Bij twee keer voorsprong grote kans om door te gaan"

FC Twente-aanvoerder Wout Brama was vanavond na de uitschakeling in de KNVB Beker realistisch, maar baalde uiteraard wel. De middenvelder zag een duel met twee verschillende gezichten.
"De eerste helft speelden zij wel iets beter, maar alleen tot aan de zestien. Zij creëerden ook niet zo heel veel. Tweede helft was het een andere wedstrijd en ook wat leuker voor het publiek. Wij kwamen natuurlijk op 1-0 en toen moesten zij komen. Toen werd het 1-1, vrij snel de 2-1 erachteraan waardoor het een open wedstrijd bleef en Willem II wou drukken. Ze maken aanvallende wissels, dan is het tegenhouden voor ons."
"Zij hebben natuurlijk niets te verliezen, willen alles op alles spelen om die halve finale te halen. Wij gaan automatisch wat meer terug."

Voorsprong

Hij vond de halve finaleplek van de Tilburgers uiteindelijk wel terecht: "Ik denk dat Willem II vandaag wat beter speelde, dus misschien in dat opzicht wel terecht. Alleen wij komen twee keer op voorsprong en dan heb je een grote kans om door te gaan. Helaas was het niet genoeg."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.