nieuws

Koploper Staphorst en trainer Dennis van Toor na seizoen uit elkaar

Dennis van Toor vertrekt na het seizoen
Dennis van Toor vertrekt na het seizoen © Staphorst
Dennis van Toor vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer van hoofdklasser Staphorst. Ondanks de koppositie van de ploeg, is in onderling overleg besloten uit elkaar te gaan.
"Na meerdere gesprekken is gebleken dat de chemie en saamhorigheid onvoldoende aanwezig is, dit is de aanleiding geweest om als technische commissie en hoofdtrainer samen de conclusie te trekken dat de samenwerking beperkt blijft tot één seizoen. Heel duidelijk komt naar voren dat we hierin allemaal verantwoordelijkheid dragen en het een keuze betreft die genomen is in ieders belang, met respect voor iedereen", legt de club het besluit uit op de website.

Geen klik

"Ook ik vind het jammer dat het zo gelopen is", zegt de oefenmeester. "Maar als je samen het gevoel hebt, dat die klik er net niet is, dan moet je niet nog eens anderhalf jaar met elkaar door willen gaan, ondanks de mooie klassering die we tot nu toe hebben bereikt. Samen met mijn spelers en staf zal ik er alles aan doen om dit seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Dat zijn we verplicht aan onze trouwe supportersschare, die ons altijd door dik en dun steunt."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.