Het Ravijn

Sportoverzicht: Simpele zege Eurosped op US, Landstede Basketbal wint opnieuw

Een drukke zaterdagavond met veel sporten naast het voetbal. Hieronder houden we je de gehele avond op de hoogte van de belangrijkste en opvallendste uitslagen en gebeurtenissen. Blijf de pagina vernieuwen voor het laatste nieuws.

Simpele zege Eurosped op hekkensluiter US

De volleybalsters van Eurosped kenden zaterdagavond geen enkele moeite met hekkensluiter US uit Amsterdam. In eigen huis werd het na 25-15, 25-22 en 25-18 uiteindelijk 3-0.

Set-Up'65 heeft niet kunnen stunten bij koploper Sliedrecht Sport. In Sporthal De Basis werd er kansloos met 0-3 verloren. De setstanden waren 25-13, 25-11 en 25-20.
Topvolleybal Zwolle wacht nog altijd op de tweede overwinning van het seizoen. Zaterdagavond volgde opnieuw een verliespartij. Van medekoploper Orion werd er met 3-0 (25-17, 25-15 en 27-25) verloren.

Tweede zege op rij voor Landstede Basketbal

De basketballers van Landstede Basketbal lijken de goede vorm weer te pakken te hebben. Op bezoek bij Den Helder Suns werd er zaterdagavond overtuigend met 44-76 gewonnen. Voor de Zwollenaren was het de tweede zege op rij. Landstede Basketbal gaat door de zege voor even aan kop, maar kan morgen weer ingehaald worden door ZZ Leiden.

Dames Het Ravijn opnieuw onderuit
De dames van Het Ravijn verliezen de aansluiting met de top van de ranglijst. Na de nederlaag van vorige week bij koploper Polar Bears, werd er vanavond met 5-8 verloren van nummer twee GZC Donk. 
Het Ravijn-speelster Charlotte Mensink in actie (Sportfoto-oost/Ron Jonker)

De waterpoloërs van Het Ravijn hebben de wedstrijd tegen ZVL met 9-6 weten te winnen. Het duel tussen de Nijverdalse nummer zeven en de Leidse nummer acht van de ranglijst kende een gelijkopgaande beginfase, maar in de derde (6-4) en (9-6) vierde periode liep Het Ravijn weg bij ZVL. Bas ter Brake was de scherpste schutter: hij scoorde viermaal. 
Sander Veltkamp haalt uit namens Het Ravijn (Sportfoto-oost/Ron Jonker)

DSVD verliest bij VZV
De handbalsters van DSVD hebben zaterdag met 35-25 verloren van VZV. De ploeg uit Deurningen legde een prima tweede helft op de mat bij VZV, maar de schade was in het eerste bedrijf al te groot geworden. Bij de rust stond het 19-8 en dit wist DSVD niet meer om te draaien. Dit is de stand in de eredivisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.