nieuws

Drommel geniet van koppositie FC Twente: ''Kan niet beter, een heerlijk gevoel''

Joël Drommel kan zijn geluk niet op bij FC Twente. Door de zege op bezoek bij Almere City (1-3) grepen de Tukkers de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie.
"Het kan niet beter, een heerlijk gevoel. Echt top dat we hebben gewonnen", vertelt een uitgelaten Drommel na afloop van het duel. Voor de goalie was het een bijzondere wedstrijd, want jaren terug droeg hij het shirt van Almere City. "Het is een tijdje terug dat ik hier heb gespeeld, maar toen was ik nog voetballer. Dan is het extra leuk dat je hier nu als keeper mag staan."

Holletje
FC Twente was in de eerste helft heer en meester, kwam op een 0-2 voorsprong, maar zag Almere City kort na de rust alsnog de aansluitingstreffer maken. "We liepen te snel naar achteren, waardoor zijn kansen kregen. Als je dan de 1-2 tegen krijgt is dat niet lekker, dan kruip je terug in je holletje. Maar toen we scoorden staken we er weer ver bovenuit", vervolgt Drommel.

Nummer één
Doordat FC Den Bosch vrijdagavond onderuit ging bij FC Eindhoven, lag de koppositie voor het grijpen. "Ik had er echt een goed gevoel over. Ik dacht gisteren: als we winnen worden we de nummer één. En dat zijn we nu, dat is echt heerlijk", aldus Drommel.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.