Hester Maij

Overijsselse gedeputeerde Hester Maij genomineerd in verkiezing Groenste Politicus

Gedeputeerde Hester Maij
Gedeputeerde Hester Maij © RTV Oost / Jauke Boerdam
De Overijsselse gedeputeerde Hester Maij is in de race voor titel Groenste Politicus van het jaar 2018.
Ook Pvda-Statenlid Annemieke Wissink van de provincie Overijssel maakt kans om als Groenste Politicus te worden uitgeroepen. 
Ze is samen met Statenlid Michel Klein van de ChristenUnie uit Noord-Holland, GroenLinks-Statenlid Hagar Roijackers uit Noord-Brabant, gedeputeerde Henk Staghouwer van ChristenUnie in de provincie Groningen), PvdA-gedeputeerde Adnan Tekin van de provincie Noord-Holland, gedeputeerde Michiel Rijsberman van D66 in Flevoland, gedeputeerde Anne-Marie Spierings van D66 in Noord-Brabant, PvdA-Statenlid Anne Koning van provincie Zuid-Holland en D66 Statenlid Antoon Kanis van Provincie Gelderland genomineerd voor de verkiezing van Natuurmonumenten, waaraan alleen provinciale politici mee kunnen doen.
Er kan tot zondag 10 februari worden gestemd. De winnaar wordt bekendgemaakt in de live-uitzending van BNNVARA’s Vroege Vogels op zondag 10 maart (NPO Radio1).
Hester Maij en Annemieke Wissink sprongen bij Natuurmonumenten in het oog vanwege haar inzet en resultaten voor een 'groener Nederland, haar daadkracht en volharding'.
Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid ChristenUnie, en Gerben-Jan Gerbrandy, Europarlementariër D66, wonnen de titel vorig jaar. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.