nieuws

Eigenaren caravans camping Westerholt in Ambt Delden aangeslagen wegens gedwongen vertrek

Landgoed Twickel
Landgoed Twickel © rtv oost
De eigenaren van caravans en chalets op camping Westerholt aan de Almelosestraat in Ambt Delden zijn zwaar aangeslagen over de sluiting van de camping.
Stichting Twickel heeft de camping overgenomen van de voormalige eigenaar die zich genoodzaakt zag om de camping van de hand te doen. De Stichting wil de zeven hectare grote camping sluiten en de grond toevoegen aan landgoed Twickel. 
De bewoners van de camping zijn door de rentmeester van Twickel uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst, komende woensdag. De stichting Twickel wil dan de vragen van de bewoners beantwoorden. 
Bungalows
Zo'n 260 kampeerders hebben te horen gekregen dat zij na dit jaar hun vakantieverblijven moeten afbreken en weghalen. Stichting Twickel wil op termijn bungalows neerzetten op de camping. Het nieuwe bungalowpark moet worden ontwikkeld met een partner, die de vakantieverblijven wil bouwen en exploiteren.
Als de huidige kampeerders niet op camping Westerholt kunnen blijven willen zij op z'n minst een schadeloosstelling van Stichting Twickel voor de kosten van het slopen en afvoeren van hun huisjes.   
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.