nieuws

Wegen buitengebied Overijssel spekglad, opnieuw auto in de sloot bij Den Ham

In het buitengebied zijn de wegen lokaal spekglad. Automobilisten worden ondanks alle waarschuwingen vanmorgen toch verrast door opvriezende weggedeelten.
Het is glibberen geblazen, met name in midden en noord Twente. Nadat eerder vanochtend al bij Ypelo een auto in de sloot belandde, schoot om half acht ook bij Den Ham een auto van de weg en dook vervolgens een sloot in. Het ongeval gebeurde in een bocht op de Marleseweg.
De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.   
Op de Ypeloweg in Enter raakte de bestuurster van een auto in de problemen toen zij de brug over de Regge overstak. Op de spekgladde weg begon de auto te tollen en gleed van de weg. Volgens omstanders is weg zo glibberig als een schaatsbaan.
Op de gladde wegen waarop ongelukken gebeuren wordt zo snel mogelijk gestrooid door betrokken gemeenten.

Afrit A1 bleek ijsbaan

De afrit van de A1 bij Twello had vanmorgen meer weg van een ijsbaan. "Je kunt hier schaatsen", merkten automobilisten op nadat ze pardoes zo van de weg gleden nadat ze de snelweg wilden verlaten. Liefst acht auto's reden zich hier op deze plek kort na elkaar in de vernieling. En bestuurder raakte licht gewond bij een crash die volgde op een slippartij.   
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.