aanranding

Politie krijgt dertien tips over serie-aanrander in Enschede

Twintig tips over aanrander in Enschede
Twintig tips over aanrander in Enschede © RTV Oost
De politie heeft dertien tips gekregen over de aanrander die al sinds de zomer van 2018 actief is tussen Enschede en Hengelo. Gisteravond werd de zaak behandeld in Opsporing Verzocht. De politie noemt een aantal van die tips 'zeer bruikbaar'.
De man betast willekeurig vrouwen. Dat gebeurt vooral op de Enschedesestraat, tussen Enschede en Hengelo, en in de wijken Twekkelerveld en 't Zwering. Hij spreekt zijn slachtoffers nooit aan. Inmiddels hebben 32 vrouwen zich gemeld bij de politie. De man verplaatst zich op een fiets, de laatste tijd is hij gezien met een rammelende mountainbike. 
Tekst gaat verder onder de video

Verschillende leeftijden

De slachtoffers van de aanrander variëren in leeftijd. Het jongste slachtoffer is 14 jaar, het oudste 47. Beelden van de man werden in oktober 2018 getoond in Onder de Loep. Op dat moment had de man al twintig keer toegeslagen.
Na de uitzending meldden zich toen meerdere vrouwen, maar de man hield zich toen wel enkele maanden rustig. Sinds begin dit jaar is de aanrander weer actief. In de nacht van 5 op 6 januari werd een studente van 24 's nachts door hem aangerand. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.