Dirk Muis

Dirk Muis van SC Genemuiden naar Staphorst

Muis (3) maakt de overstap naar Staphorst
Muis (3) maakt de overstap naar Staphorst © Helmich Lubberts
Dirk Muis gaat een opvallende overstap maken. De verdediger van SC Genemuiden vervolgt zijn carrière komend seizoen bij Staphorst. Beide clubs spelen in de hoofdklasse.
Muis had eerder al aangegeven te vertrekken uit Genemuiden. De centrale verdediger begon zijn carriere bij HHC Hardenberg, ging vervolgens aan de slag bij Berkum en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Genemuiden.

Vertrouwen

"Met verschillende clubs heb ik veelvuldig tegen Staphorst mogen spelen. Een vereniging die in mijn beleving gekenmerkt wordt door een hoge verbondenheid tussen elkaar en de aanwezigheid van een trouwe/fanatieke supportersschare. Daarnaast speelt de club vrijwel altijd om de bovenste plaatsen en gaat dit gepaard met onophoudelijke strijd binnen de lijnen. Uiteindelijk sprak uit de gesprekken met de TC veel vertrouwen, in mij als persoon en als speler. Dit alles heeft mij doen besluiten om voor Staphorst te kiezen en ik kijk er naar uit om daar onderdeel van te mogen zijn!", zegt Muis op de website van Staphorst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.