Openingsdebat

Doe mee met interactief experiment van RTV Oost bij openingsdebat Provinciale Statenverkiezingen

De oude Statenzaal in Zwolle
De oude Statenzaal in Zwolle © Gemeente Zwolle
RTV Oost doet een interactief experiment, en jij kan meedoen! Woensdagavond 6 februari is de Overijsselse aftrap van de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen. RTV Oost verzorgt tijdens deze aftrap een verkiezingsdebat met de Overijsselse lijsttrekkers. Dit keer kan ook het publiek meedoen aan het debat; een interactief experiment.
Tijdens het debat discussiëren Overijsselse lijsttrekkers over een aantal stevige stellingen. RTV Oost zendt het debat vanaf 20.30 uur rechtstreeks uit op televisie en de site. Het publiek thuis kan direct invloed hebben op het verloop van het debat door mee te doen via de tool Mentimeter. Gewoon mee debatteren vanuit je luie stoel dus.  
Tijdens het debat stellen we vragen aan het publiek die met behulp van een mobiele telefoon, zelfs vanuit huis, kunnen worden beantwoord. 
De resultaten van de stemmingen gebruiken we tijdens de debatten. 

Meld je aan!

Lijkt het je leuk om mee te doen met dit unieke experiment? Meld je dan bij ons aan via verkiezingen@rtvoost.nl. Je ontvangt dan een aantal instructies van ons zodat je woensdag mee kunt doen. We zien je reactie graag tegemoet! 

Wat is Mentimeter?

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.