PEC Zwolle Vrouwen kansloos bij koploper PSV

PEC onderuit bij PSV
PEC onderuit bij PSV © Sportfoto Oost
De voetbalsters van PEC Zwolle hebben een kansloze nederlaag geleden bij PSV. De koploper was in Eindhoven met grote cijfers te sterk voor de Zwolse dames. Het werd 4-0.
In de eerste helft bracht Kristjánsdottir de thuisploeg op voorsprong en op slag van rust was de debuterende IJslandse spits wederom trefzeker. Na rust gooide Kuipers het duel definitief in het slot. De andere debuterende IJslandse van PSV, Thorvaldsdóttir, zorgde vlak voor tijd voor het slotakkoord: 4-0. Door de nederlaag zakt PEC Zwolle een plekje op de ranglijst van de eredivisie en staat het nu zesde. FC Twente Vrouwen komt dit weekeinde niet in actie.

PSV Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen 4-0

1-0 Anna Björk Kristjánsdottir (9)
2-0 Anna Björk Kristjánsdottir (45)
3-0 Jeslynn Kuijpers (72)
4-0 Berglind Thorvaldsdóttir (89)
Bekijk hier uitslagen en stand in de eredivisie en de statistieken van PEC Zwolle.