Tom Boere

Trefzekere Boere: "Ik moet vechten voor mijn plek, maar Friday ook"

Tom Boere maakte vrijdagavond zijn elfde treffer van het seizoen in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (4-1). De spits van FC Twente was een blij man na afloop toen hij hoorde dat de concurrentie dure punten had laten liggen.
"Het is een lekkere uitslag en het is helemaal mooi als je kijkt wat er op de andere velden gebeurd is", doelt hij op het puntenverlies van FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam. Toch wil de aanvaller niet te ver vooruit kijken. "Die andere uitslagen doen natuurlijk wel goed, maar we moeten het niet groter maken dan het is. Het is nog een lange weg te gaan."

Komst Friday

Boere nam tegen Helmond Sport vanaf de stip het openingsdoelpunt voor zijn rekening en dat betekende alweer zijn zesde benutte strafschop van het seizoen. "Ik probeer ze gewoon goed binnen te schieten en ik train er ook af en toe op. Op het moment dat hij komt, moet je er staan en dat lukte vandaag", sprak de spits, die de komst van Fred Friday niet per se als een bedreiging ziet. "Het is alleen maar goed denk ik, want we willen iets bereiken. Daar hebben we iedereen hard bij nodig en hij kan zijn kwaliteiten laten zien. Ik zal moeten vechten voor mijn plek, maar hij zal dat ook moeten doen." 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.