Amateurvoetbal

Uitslagen zaterdagvoetbal: DOS Kampen doet goede zaken, PH blijft ongeslagen

Uitslagen zaterdagvoetbal
Uitslagen zaterdagvoetbal © RTV Oost
Ondanks de sneeuw werd er op veel velden 'gewoon' gevoetbald. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en meeste opmerkelijke uitslagen.
Go Ahead Kampen heeft de Kampense derby in de 1e klasse D gewonnen. Op eigen veld versloeg het vanavond KHC met 3-1. De wedstrijden van de andere Overijsselse clubs werden afgelast.
Koploper DOS Kampen deed goede zaken in de 2e klasse H door te winnen van Hulzense Boys. WVF en Vroomshoopse Boys, respectievelijk tweede en derde, wonnen ook.
Het duel van koploper ZAC werd afgelast in de 3e klasse C, maar het werd alsnog een mooie middag voor die ploeg omdat concurrent Zwolsche Boys verloor. 
PH blijft ook in 2019 ongeslagen in de 3e klasse D. Vanmiddag won het makkelijk bij OZC. 
Twee Overijsselse wedstrijden stonden er vandaag op het programma in de 3e klasse D Noord. Nieuwleusen won bij Lutten en neemt daardoor de derde plek over van die ploeg. Avereest en SCD speelden met 2-2 gelijk.
In de 4e klasse D kwam DKB in punten gelijk met koploper HTC. Het duel van die ploeg werd afgelast en dus speelde het een wedstrijd minder. Onderin blijven MVV'69 en SP Daarle de enige twee Overijsselse zaterdagploegen die nog niet wonnen.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal van vanmiddag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.