HHC Hardenberg pakt punt in Scheveningen na doelpuntrijk duel

HHC gelijk in Scheveningen
HHC gelijk in Scheveningen © Pro Shots
In de 2e divisie heeft HHC Hardenberg een punt overgehouden aan het bezoek aan Scheveningen. Na een doelpuntrijke wedstrijd hielden beide ploegen elkaar op een 3-3 gelijkspel.
Scheveningen schoot uit de startblokken en kwam al in de vijfde minuut op voorsprong door een treffer van Robinson. De thuisploeg zat een paar minuten later op rozen toen diezelfde Robinson de 2-0 op het bord zette. HHC ging niet bij de pakken neerzitten en wist vijf minuten voor rust via Van der Leij de aansluitingstreffer te maken.
Na rust ontplofte het duel in een tijdsbestek van een paar minuten. Hemmink zorgde voor de gelijkmaker en direct daarna kwamen de Hardenbergers op voorsprong via wederom Van der Leij. Een minuut later was het weer gelijk toen De Vlugt Scheveningen langszij bracht. Uiteindelijk bleef het bij 3-3 in de kustplaats.

Scheveningen - HHC Hardenberg 3-3

1-0 Brandon Robinson (5)
2-0 Brandon Robinson (9)
2-1 Rob van der Leij (40)
2-2 Rick Hemmink (53)
2-3 Rob van der Leij (54)
3-3 Mitchell de Vlugt (55)
Bekijk hier uitslagen en stand in de 2e divisie en de statistieken van HHC Hardenberg.