Persberichten

Praat mee over de duurzame toekomst van Overijssel

Het verkiezingsprogramma van Overijssel
Het verkiezingsprogramma van Overijssel © RTV Oost
RTV Oost trekt de komende weken de provincie in met Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel. Vijf weken lang, op vrijdagavond. Wekelijks staat een ander thema uit Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel centraal. Vrijdag 15 februari zijn we om 19.30 uur in De Meenthe in Steenwijk. Je bent welkom om mee te praten!
In Steenwijk staat het thema Duurzame Energie centraal. Organisaties en politici laten horen hoe zij denken over de schone toekomst van onze provincie. En jij kan mee praten, stemmen, discussiëren en vragen stellen. Dit is je kans om van Overijsselse politici te horen hoe zij denken over klimaatmaatregelen die genomen moeten worden en om direct jouw mening te geven.

Aanmelden

Iedereen die wil komen is welkom. Van te voren aanmelden is verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar verkiezingen@rtvoost.nl o.v.v. het thema Duurzame Energie. Je ontvangt een bevestigingsmail met uitnodiging.

Overige data

Ben je niet in de gelegenheid om naar Steenwijk te komen, of praat je liever mee over een ander onderwerp? Meld je dan aan voor één van de volgende bijeenkomsten:
  • Platteland: 22 februari, zalencentrum De Delle in Tubbergen
  • Verkeer & Mobiliteit, 1 maart, Cultuurhuis Stadshagen in Zwolle
  • Kunst & Cultuur, 8 maart, Herberg De Pol in Diepenheim
  • Woningbouw, 15 maart, Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen
Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel loopt vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Net als de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen, besloot RTV Oost om samen met de inwoners van Overijssel een eigen verkiezingsprogramma te schrijven. Al het nieuws hierover en Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel vind je op www.rtvoost.nl/PS2019
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.