Edwin van Hoevelaak

André Hazes: 'Ik heb Edwin van Hoevelaak heel hoog zitten'

Muziekproducent Edwin van Hoevelaak uit Holten won maandagavond een Edison met het album Anders, dat hij produceerde voor André Hazes Jr.. Een dag na de winst zit het 'gouden duo' alweer in de studio van Van Hoevelaak in Holten. Hazes is trots op de samenwerking met de muziekproducent.
"Ik heb Edwin heel hoog zitten. Vanaf seconde één was het meteen raak tussen ons", aldus de jonge zanger. "Een samenwerking met hem levert altijd toffe dingen op."
In de video het volledige interview met André Hazes:
Een Edison kwam dan ook niet helemaal onverwacht: "We staan natuurlijk zelf achter het product en we vinden het zelf te gek wat we maken. En Edwin heeft het perfect afgemaakt. Het is gewoon top."
Edwin is ongelofelijk
André Hazes
Hazes doet er nog een schepje bovenop: "Ik weet niet wat hij allemaal met zijn handen kan, maar hier in de studio is hij ongelofelijk", lacht Hazes. 

Feestje

En zo'n grote prijs moet vaker dan één keer gevierd worden. "We hebben gisteren een drankje gedaan samen, maar we zijn op tijd naar huis gegaan, omdat we nu alweer moesten schrijven. Maar vanavond doen we het feestje nog dunnetjes over."
Bekijk in onderstaande video de reactie van Edwin van Hoevelaak.
We verrassen André Hazes en Edwin van Hoevelaak met taart.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.