Staphorst

Staphorst neemt Haanstra over van Achilles 1894, Ter Avest vertrekt waarschijnlijk

Stand Haanstra
Stand Haanstra © Staphorst
Staphorst heeft zich voor komend seizoen versterkt met Stan Haanstra. De aanvaller komt over van zondaghoofdklasser Achilles 1894. Vorig jaar scoorde hij 21 keer voor die ploeg. Dit seizoen moest hij lang geblesseerd toekijken.
"Twee keer heb ik met Achilles aan het TOP Toernooi bij Staphorst meegedaan. Daarin merkte ik dat het voetbal heel erg leeft binnen de club. Zelf ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ambieer ik het zaterdagvoetbal enorm. Staphorst speelt vrijwel altijd mee om de prijzen en is daarom voor mij een stap omhoog."
"De sfeer, mijn sportieve ambities en de goede gesprekken met de TC hebben mij doen besluiten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Tijdens de gesprekken met de TC sprak men veel vertrouwen in mij uit als speler en als mens. Bij Staphorst wil ik mij als voetballer verder ontwikkelen, om te kijken waar mijn plafond ligt. Ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel van deze mooie club te mogen worden", aldus Haanstra.

Waarschijnlijk vertrek Ter Avest

Tegenover de komt van Haanstra staat waarschijnlijk het vertrek van Ferdi ter Avest. De aanvaller keerde afgelopen zomer terug bij de geelhemden, maar lijkt de club na een jaar alweer te verlaten. Hij staat momenteel op zes doelpunten voor Staphorst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.