Persberichten

Praat mee over de toekomst van het Overijsselse platteland

RTV Oost trekt de komende weken op vrijdagavond de provincie in met Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel. Wekelijks staat een ander thema uit Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel centraal. Vrijdag 22 februari zijn we om 19.30 uur in Zalencentrum De Delle in Tubbergen. Je bent welkom om mee te praten!
In Tubbergen staat het thema Platteland centraal. Organisaties en politici laten horen hoe zij denken over de toekomst van landbouw en natuur onze provincie. En jij kan mee praten, stemmen, discussiëren en vragen stellen. Dit is je kans om direct jouw mening te geven en om van Overijsselse politici te horen hoe zij denken over megastallen, de wolf, en het behoud van het coulisselandschap.

Aanmelden

Iedereen die wil komen is welkom. Van te voren aanmelden is verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar verkiezingen@rtvoost.nl o.v.v. het thema Platteland. Je ontvangt een bevestigingsmail met uitnodiging.

Overige data

Ben je niet in de gelegenheid om naar Tubbergen te komen, of praat je liever mee over een ander onderwerp? Meld je dan aan voor één van de volgende bijeenkomsten:
Verkeer & Mobiliteit: 1 maart, Cultuurhuis Stadshagen in Zwolle
Kunst & Cultuur: 8 maart, Herberg De Pol in Diepenheim
Woningbouw: 15 maart, Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen
Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel loopt vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Net als de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen, besloot RTV Oost om samen met de inwoners van Overijssel een eigen verkiezingsprogramma te schrijven. Al het nieuws hierover en Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel vind je op www.rtvoost.nl/PS2019.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.