Gelijkspel bij Twentse beloftenderby tussen Heracles Almelo en FC Twente

De Twentse derby tussen de beloften van Heracles Almelo en FC Twente is vanmiddag geëindigd in een gelijkspel. In het Polman Stadion werd het 1-1.
In de eerste helft waren er, onder het toeziend oog van enkele honderden toeschouwers, kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet. Kort na de pauze was het wel raak. Silvester van der Water bracht de thuisploeg op voorsprong.
Van der Water zette Heracles op voorsprong (foto: Sportfoto-Oost)

Gelijkmaker Van de Schepop

Na een uur moest Twente met tien man verder na een tweede gele kaart voor Godfried Roemeratoe. Toch kwam de ploeg met een man minder op gelijke hoogte. Tim van de Schepop bepaalde met een benutte strafschop in de laatste minuut de eindstand op 1-1.

Stand

In de stand komt Twente nu op zeven punten uit drie duels en is tweede, Heracles pakte het tweede punt in drie wedstrijden en staat negende.