heracles almelo

Heracles Almelo raakt technisch manager Fledderus mogelijk kwijt aan FC Groningen

Mark-Jan Fledderus
Mark-Jan Fledderus © Pro Shots
Mark-Jan Fledderus is met FC Groningen in gesprek om daar de nieuwe technisch directeur te worden. De 36-jarige oud-voetballer van beide clubs maakt mogelijk per direct al de overstap naar de club uit het noorden.
Volgens het Dagblad van het Noorden is de deal al rond en wordt Fledderus voor 1 maart al gepresenteerd. Dat zou betekenen dat Heracles Almelo na een jaar alweer op zoek moet naar een nieuwe technisch manager. Fledderus schoof vorig jaar door na het vertrek van Nico-Jan Hoogma. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de aanstelling van de huidige trainer Frank Wormuth. 
Algemeen directeur Rob Toussaint bevestigt dat Fledderus in gesprek is met FC Groningen, maar benadrukt dat Fledderus nog geen afscheid heeft genomen. "Mark-Jan heeft mij deze week verteld dat ze in gesprek zijn. Maar zover ik weet is het nog niet rond. Hij heeft hier in ieder geval nog geen afscheid genomen. Ik hoop dat hij blijft."
Mark-Jan Fledderus speelde tussen 2004 en 2008 voor FC Groningen. Hij moet bij de hudige nummer negen uit de eredivisie de opvolger worden van zijn voormalige trainer Ron Jans. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.