overval

Politie houdt verdachte aan voor overvallen op tankstations Raalte

Twee Raalter tankstations werden in januari overvallen
Twee Raalter tankstations werden in januari overvallen © News United / Arnold Roolvink
De politie heeft een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de overvallen op twee Raalter tankstations in januari. De man, een 32-jarige Raaltenaar, liep vorige week tegen de lamp toen hij bij een tankstation op heterdaad betrapt werd op tanken zonder te betalen.
Op donderdagavond 3 januari vond de eerste overval plaats waarvan de man verdacht wordt. Die avond werd een tankstation aan de Weidelaan in Raalte overvallen door een gewapende en gemaskerde man. De overvaller bedreigde de tankshophouder en nam geld mee. Agenten zochten met honden in de buurt en een politiehelikopter speurde de omgeving af, maar zonder resultaat.
RTV Oost besteedde destijds aandacht aan de zaak in Onder de Loep:
Een kleine drie weken later, op dinsdagavond 22 januari, werd het tankstation aan de Westdorplaan in Raalte overvallen. Opnieuw wist de dader te ontkomen.
De politie heeft de verdachte aangehouden toen hij niet betaalde na het tanken. De verdachte zit voorlopig vast. De politie spreekt van een mooie samenwerking tussen de agenten en de districtsrecherche.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.