Onder de Loep

Slachtoffer overval Faradaystraat Enschede is jongen van 13 jaar

De Faradaystraat in Enschede
De Faradaystraat in Enschede © RTV Oost / Onder de Loep
Bij de overval aan de Faradaystraat in Enschede is een jongen van 13 jaar opgesloten in een slaapkamer. Drie mannen drongen op donderdagavond 14 februari het huis binnen en gingen er met geld vandoor.
Rond 18.00 uur werd de jongen overvallen. Volgens de politie gaat het om drie getinte mannen. Ze spraken tegen de jongen Nederlands, maar onderling spraken ze in een andere onbekende taal. Eén van de mannen had het merkteken op zijn zwarte broek afgeplakt met tape.

Iets gezien?

"We hopen dat iemand in de buurt van de Faradaystraat iets heeft gezien", zegt Anne Coenen van de politie. "Stond er rond zes uur een auto die er niet thuishoort? Of stonden er andere voertuigen? Ook als iemand de drie mannen heeft gezien horen we dat natuurlijk graag."
Tips zijn welkom bij de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer), of gebruik het digitale tipformulier. Tippen via Facebook mag ook. Stuur de politie Enschede dan een privébericht. Anoniem reageren, zonder dat de politie achter je gegevens komt, kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.