Carnaval

Koningin Máxima is dé troef van Oranjewijk Tubbergen tijdens Grote Twentse Carnavalsoptocht

Het actuele thema én koningin Máxima op de bok van de praalwagen, moeten ervoor zorgen dat Oranjewijk Tubbergen dit jaar hoge ogen scoort tijdens de Grote Twentse Carnavalsoptocht die op zondag 3 maart in Oldenzaal wordt gehouden.
Althans wanneer het aan de fanatieke Tubbergenaren ligt die al maanden aan het klussen zijn aan hun praalwagen met het thema, 'Na 44 jaar is onze Gouden Koets wel klaar'.

Het Koninklijk Huis

"Onze wijk, Oranjewijk Tubbergen, bestaat 44 jaar en daarom vieren we feest. Het hele jaar door en dus hebben wij als wagenbouwers van de wijk ook het thema van dit jaar helemaal in stijl én actueel", aldus wagenbouwer Hans Nieuwenhuis.
Oranjewijk Tubbergen
Oranjewijk Tubbergen © Esther Rikken

Tijd om te knallen

"We doen al negen jaar mee en wij zijn drie keer tweede geworden. Het wordt tijd voor een eerste plek en wie weet gaat ons dat dit jaar lukken. Maar .... er zijn meer verenigingen die uitpakken vanwege een jubileumjaar. Denk dat de Blaanke Boeskeulkes uit Oldenzaal onze grootste concurrent gaat worden", aldus Harry ten Dam.
Oranjewijk Tubbergen
Oranjewijk Tubbergen © Esther Rikken

Eredivisie

"Wanneer je meedoet aan een wedstrijd wil je winnen. En dus gaan ook wij voor het meest haalbare. Maar het is eredivisiewerk en dat vergt het nodige. Qua kwaliteit maar zeker ook qua tijd. We zullen zien wat het Koninklijk Huis en Maxima ons gaan brengen dit jaar", aldus Paul Reinerink, de piepschuimspecialist.
Oranjewijk Tubbergen
Oranjewijk Tubbergen © Esther Rikken
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.