Zwolle

Supporters PEC Zwolle schrijven furieuze brief aan de KNVB

Supportersvereniging PEC Zwolle woest over verplaatsing wedstrijd
Supportersvereniging PEC Zwolle woest over verplaatsing wedstrijd © RTV Oost/Wouter de Wilde
De supportersclub van PEC Zwolle heeft zich in een brief furieus geuit over het besluit van de KNVB om de wedstrijd van zaterdag 2 maart tegen Ajax te verplaatsen naar woensdagavond 13 maart. Volgens de supportersclub riekt het verplaatsen van de wedstrijd naar klassenjustitie.
"Als supportersvereniging van PEC Zwolle willen wij u verzoeken, nee sterker eisen wij, dat u ervoor zorgt dat de competitie ordentelijk verloopt, zonder dat dit een negatief effect heeft op de competitie of welke club dan ook. Deze handelswijze riekt wat ons betreft naar klassenjustitie", schrijft de voorzitter van de supportersclub Freddy Eikelboom in de brief aan de KNVB.

Rust

Woensdagavond liet de KNVB weten het duel van PEC Zwolle bij Ajax te verplaatsen om de club uit Amsterdam extra rust te geven voor de Champions League. Ajax krijgt op deze manier de mogelijkheid om zich optimaal te prepareren in de aanloop naar de uitwedstrijd van 5 maart tegen Real Madrid.

Oplossing

"Wij willen dan ook dat u de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle herprogrammeert op zaterdag 2 maart, zoals deze wedstrijd eerder al was gepland" aldus Freddy Eikelboom.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.