nieuws

Zaaloverzicht: Set-Up'65 verslaat Eurosped, Borhave wint van handbalderby van DSVD

Ook vanavond staan er weer de nodige zaalwedstrijden op het programma. Met onder meer het startschot in de kampioensgroep van het dames volleybal. Handbal en waterpolo komen eveneens aan bod. Hieronder houden we je de hele avond in een overzicht op de hoogte van de resultaten. Blijf de pagina vernieuwen voor het laatste nieuws.
Set-Up'65 stunt tegen Eurosped in kampioensgroep
De volleybalsters van Set-Up'65 zijn voortvarend van start gegaan in de kampioensgroep. In Ootmarsum werd het Vroomshoopse Eurosped met klinkende cijfers verslagen: 3-0. De setstanden waren 25-19, 25-16 en 25-20.
Set-Up'65 tegen Eurosped in kampioensgroep (Foto: Sportfoto-oost)

Borhave wint van DSVD

Het Overijsselse handbalonderonsje tussen de dames van Borhave en DSVD is een nipte prooi geworden voor de Bornse equipe: 25-24. Het was een duel om des keizers baard, want beide ploegen zijn al veroordeeld tot de degradatiegroep
Borhave viert de zege op DSVD (Foto: Sportfoto-oost/Herman Zandhuis)

Eenvoudige zege Dalfsen

De handbalsters van Dalfsen, die zeker zijn van deelname aan de kampioensgroep, kenden geen enkele moeite met hekkensluiter Foreholte. In eigen huis werd er eenvoudig met 36-20 gewonnen.

Het Ravijn onderuit tegen koploper

De dames van Het Ravijn hebben vanavond niet kunnen stunten tegen koploper Polar Bears. In Nijverdal ging de ploeg van trainer Jan Mensink met 9-15 onderuit. Het Ravijn staat na acht duels op plek drie met negen punten achter op de lijstaanvoerder, die ook nog een wedstrijd minder gespeeld heeft.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.