intertoys

Geen stress in Intertoys-winkels op laatste inwisseldag cadeaubonnen

De Intertoys-winkels in Overijssel beleefden vandaag de laatste mogelijkheid voor het inwisselen van cadeaubonnen zonder stress. Het bleef aanmerkelijk rustiger dan zaterdag, toen het verzilveren van de tegoedbonnen uitliep op chaos bij de kassa's in veel winkels. Dat kwam door een massale toeloop van klanten, die bonnen wilden inleveren voor speelgoed, waardoor het computersysteem bezweek.
Klanten die na lang wachten voor de kassa moesten ervaren dat het inwisselen niet lukte, reageerden boos en geïrriteerd. De Intertoys op de Melkmarkt in Zwolle moest de winkel tijdelijk sluiten nadat medewerksters werden uitgescholden en met speelgoed bekogeld.
Een dag later bleek de rust teruggekeerd bij de Zwolse Intertoys. Nadat de winkel om twaalf uur open ging was het opnieuw druk, maar bleef de klant bij zinnen. Er was vooraf door het speelgoedconcern rekening gehouden met een nieuwe computerstoring, maar die bleef achterwege.   
Ook bij Intertoys op plein Westermaat in Hengelo verliep het inwisselen van de cadeaubonnen vandaag ordentelijk. Veel klanten vinden het jammer dat de speelgoedwinkel de deuren moet sluiten als gevolg van een faillissement en maakten gebruik van de laatste mogelijkheid om speelgoed te kunnen kopen, al of niet met het verzilveren van cadeaubonnen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.