FC Twente

Wim Boomkamp nieuwe voorzitter stichting FC Twente

Wim Boomkamp nieuwe voorzitter stichting FC Twente
Wim Boomkamp nieuwe voorzitter stichting FC Twente © ANP
Wim Boomkamp wordt de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur van FC Twente. De 66-jarige Oldenzaler is de opvolger van Erwin Wigbold en begint op 1 maart.
Boomkamp over zijn nieuwe functie: "FC Twente is een prachtige club, geworteld in de regio. Ik wil graag bijdragen aan 'goed bestuur' binnen de club, een duidelijke en transparante structuur en integer handelen."

Goede kant op

Erwin Wigbold vertrekt: "Toen ik aantrad bevond de club zich in een moeilijke periode. Het is fijn te constateren dat het op allerlei gebieden weer langzaam de goede kant op gaat met FC Twente. Met de komst van een nieuwe directe, de eerste uitbreiding van de RvC en de inzet van de 'Noabers' heeft de club goede dingen gerealiseerd. Het was voor mij persoonlijk een boeiende en bewogen periode waarin ik iedereen dank voor de inzet en de betrokkenheid. Uiteraard blijf ik FC Twente volgen."

Stichting

Stichting F.C. Twente ’65 bewaakt als aandeelhouder de continuïteit en de clubcultuur van F.C. Twente ’65 B.V. Zij stelt onder andere de jaarrekening en de begroting vast en toetst andere zaken die de licentie van FC Twente raken. In het stichtingsbestuur zitten twee bestuurders die op voordracht van ledenvereniging 'Twente, verenigt!' zijn benoemd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.