Bruut

Eigenaar Bruut blij met tips na granaatexplosies: "Niet iedereen wil mij grond in boren"

Bob Kooistra is blij met de tips die de politie kreeg naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht. "Het geeft aan dat er ook mensen zijn die mij niet de grond in willen boren en willen meehelpen", aldus de eigenaar van bar Bruut. In de nacht van maandag op dinsdag ontploften twee granaten bij Kooistra in de straat.
Nadat Opsporing Verzocht gisteravond aandacht had besteed aan de twee ontplofte granaten in Zwolle-Zuid, zijn er vijf tips binnengekomen bij de politie. Dat meldt het programma op Twitter.
Bob Kooistra is blij dat er tips binnenkomen. "Sinds de granaatexplosies van eergisternacht, zie je ook negatieve reacties voorbijkomen. Deze tips bewijzen dat er ook mensen zijn die met mij begaan zijn en willen helpen."

Bewuste aanslag

Bar Bruut kwam vorig jaar in het nieuws omdat er een granaat aan de deurklink van de voordeur van het pand hing. Sindsdien is de bar dicht op last van de gemeente. Kooistra vermoedt dat de granaataanslag van gisteravond is bedoeld om te voorkomen dat Bruut weer open kan. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.