Quick'20 op eigen veld onderuit tegen periodekampioen OSS'20

Quick'20 - OSS'20
Quick'20 - OSS'20 © Robert Molnar
In de Derde Divisie heeft Quick'20 een nederlaag moeten incasseren tegen OSS'20. De bezoekers wonnen met 0-3 en pakken daarmee de tweede periodetitel.
Voor Quick'20 nemen de degradatiezorgen verder toe. Uit de laatste twee wedstrijden werden weliswaar zes punten gepakt, maar de ploeg van Michel Steggink staat ook na vanavond nog altijd op een plek die aan het eind van het seizoen degradatie naar de hoofdklasse betekent.
De bezoekers kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door Tony de Groot. Hij maakte na rust ook de 3-0 uit een strafschop nadat Rob van Sonsbeek voor de tweede treffer had getekend. Eerder dit seizoen werd ook in Oss met 3-1 verloren.