Persberichten

Praat mee over de culturele toekomst van Overijssel

Deventer Op Stelten
Deventer Op Stelten © RTV Oost / Daan Obdeijn
RTV Oost trekt de komende weken op vrijdagavond de provincie in met Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel. Wekelijks staat een ander thema uit Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel centraal. Vrijdag 8 maart zijn we om 19.30 uur in Herberg De Pol in Diepenheim. Je bent welkom om mee te praten!
In Diepenheim staat het thema Kunst & Cultuur centraal. Moet er meer of minder geld naar kunstenaars? Praat erover mee tijdens onze meet up in Diepenheim. Samen met provinciale politici,  betrokken organisaties en kunstenaars gaan we op zoek naar creatieve oplossingen voor de kunstsector. En jij kan meepraten, stemmen, discussiëren en vragen stellen. Dit is je kans om direct jouw mening te geven en om van Overijsselse politici te horen hoe zij denken over subsidies voor de kunstsector, kunst en cultuur in het onderwijs en onze paasvuren.

Aanmelden

Iedereen die wil komen is welkom. Van te voren aanmelden is verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar verkiezingen@rtvoost.nl o.v.v. het thema Kunst & Cultuur. Je ontvangt een bevestigingsmail met uitnodiging.
Ben je niet in de gelegenheid om naar Diepenheim te komen, of praat je liever mee over een ander onderwerp? Op 15 maart praten we in Bathmen tijdens de laatste meet up over onder meer het thema Woningbouw.
Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel loopt vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Net als de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen, besloot RTV Oost om samen met de inwoners van Overijssel een eigen verkiezingsprogramma te schrijven. Al het nieuws hierover en Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel vind je op www.rtvoost.nl/PS2019
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.