Stam

Supporters over vertrek Stam: "Vreselijk jammer, maar iedereen moet toch zo'n kans grijpen?"

Zes wedstrijden aan het roer en Jaap Stam vertrekt al weer bij PEC Zwolle. Op naar Rotterdam, om daar volgend seizoen de trainer te worden van Feyenoord. "Jammer, maar ik snap het wel", zegt één van de supporters.
Stam was de enige kandidaat die de ontslagen trainer John van 't Schip zou kunnen opvolgen, zo klonk het een paar maanden geleden. Een man uit de regio, met een verleden bij de club. Hij tekende voor anderhalf seizoen. En vertrekt dus na een half seizoen al weer. Als een club als Feyenoord aanklopt dan is dat wel een heel mooie klus. Dat vinden supporters van PEC Zwolle ook.
"Geweldig. Iedereen die zo'n kans krijgt moet die toch aangrijpen? Alleen jammer dat het na zes wedstrijden al gebeurt. Zwolle verliest een heel goede trainer." En dat is de reactie van veel supporters die vanochtend bij de training aanwezig waren.

'Stam gaat het redden'

"Ik snap het wel", zegt een andere supporter. "Ik denk wel dat hij het seizoen hier goed afmaakt." PEC verkeert nog steeds in de onderste regionen van de eredivisie en heeft de komende elf wedstrijden nog punten nodig. "Ik denk wel dat hij zo in elkaar zit dat hij het eerst in Zwolle goed afmaakt."
En over zijn nieuwe club Feyenoord? "Zwolle en Feyenoord, daar zit wel wat verschil in, hè." Waar een andere supporter nog aan toevoegt. "Hij gaat het daar écht redden."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.