eurosped

Set-Up'65 stunt tegen VC Sneek, Eurosped nipt onderuit bij Sliedrecht Sport

Set-Up'65 in actie tegen VC Sneek
Set-Up'65 in actie tegen VC Sneek © Sportfoto Oost
Wisselend succes voor de volleybaldames van Eurosped en Set-Up'65 in de kampioenspoule. Set-Up won zeer knap van titelconcurrent VC Sneek, terwijl Eurosped niet opgewassen bleek tegen koploper Sliedrecht Sport.
De lange dames van Set-Up zorgden dus in eigen huis voor een verrassing tegen VC Sneek. De bezoekers uit Friesland zegevierden in de eerste set nog met 18-25 over de gastvrouwen uit Ootmarsum. Maar daarna greep Set-Up de macht. De laatste set ging na een achterstand uiteindelijk met 27-25 naar de thuisploeg, die nu de beste papieren heeft voor een plek in de finale van het kampioenschap naast koploper Sliedrecht Sport.

Eurosped

Eurosped ging namelijk in en tegen Sliedrecht met 3-1 onderuit. De ploeg van trainer Jan Berendsen bood nog wel weerstand in de tweede en derde set. Het tweede bedrijf werd zelfs gewonnen door Eurosped, de derde set ging echter met 31-29 verloren. Die mentale klap kwam de ploeg niet meer te boven.
Bekijk hier de stand van de kampioenspoule na drie wedstrijden. Zaterdag wordt de titelstrijd hervat. Set-Up krijgt FAST op bezoek, Eurosped moet naar VC Sneek en Regio Zwolle Volleybal ontvangt Sliedrecht Sport.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.