nieuws

Hatsikidee, De Lawaaipapegaaien - Aflevering 1: ijsjes eten met GroenLinks

Hatsikidee, de Lawaaipapegaaien - Aflevering 1: GroenLinks
Hatsikidee, de Lawaaipapegaaien - Aflevering 1: GroenLinks © RTV Oost
De Provinciale Verkiezingen komen eraan. Op 20 maart mogen we onze plicht voor de democratie weer doen, maar op wie kun je in hemelsnaam stemmen? De Lawaaipapegaaien gaan op zoek naar de mensen op de kieslijst. Want laten we eerlijk zijn: het is toch hoog tijd om het saaie imago van deze verkiezingen even flink op te schudden?
In aflevering 1 van De Lawaaipapegaaien wordt GroenLinks onder handen genomen. Als ongevraagd campagneteam gaan Stefan & Pim de straat op om mensen erop te attenderen dat ze mogen gaan stemmen. Aan Stefan de schone taak om de proef op te som te nemen: weet men op straat wel op wie er eigenlijk gestemd kan worden?

Wie ben jij?

Gewapend met een portret van de Overijsselse GroenLinks-lijsttrekker Manouska Molema legde Stefan Oldenzaal het vuur aan de schenen. Kennen jullie deze vrouw? En vooral: wat doet ze zoal?

Campagne!
De Provinciale Verkiezingen hebben last van een imagoprobleem; mensen willen er hun bed niet voor uit komen. Tijd voor campagne dus! En dat is precies wat Pim doet. Hij gaat ouderwets de straat op om voor een beetje reuring te zorgen, ditmaal uiteraard gestoken in GroenLinks-tenue. En daarbij pakt hij hét campagnewapen van Manouska Molema eruit: ijsjes. Want daar smelt je toch voor?

Bekijk hieronder de allereerste video van de Lawaaipapegaaien met in deze editie GroenLinks in de hoofdrol:
Hatsikidee, de Lawaaipapegaaien - aflevering 1: GroenLinks
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.