Onder de Loep

Woning Zunabrink Enschede vermoedelijk beschoten met luchtdrukwapen

Woning vermoedelijk beschoten met luchtdrukwapen
Woning vermoedelijk beschoten met luchtdrukwapen © RTV Oost/ Onder de Loep
Er zijn geen kogelhulzen gevonden bij de bovenwoning aan de Zunabrink in Enschede. De politie vermoedt daarom dat het huis in de nacht van zondag 3 op maandag 4 maart is geschoten met een luchtdrukwapen. Ruiten van de woning en een grote glasplaat die dienst deed als gevelbekleding raakten beschadigd. 
Wie er achter de vernieling zit is ook voor de politie een raadsel. "Het gaat om een leegstaand huis", vertelt politiewoordvoerder Sigrid Passchier. "We willen graag met mensen spreken die weten of een vermoeden hebben waarom iemand het op dit huis heeft voorzien."
Buurtbewoners hoorden tussen 1 en half twee ’s nachts knallen. Daarna zou een auto zijn weggereden. "Hopelijk heeft iemand toen die auto of ander voertuig gezien. Ook als er eerder personen of voertuigen in de straat zijn geweest die er niet thuishoren, dan willen we dat graag weten", zegt Passchier.

Tips?

Heb je informatie? Bel dan de tiplijn: 0800-6070 (gratis nummer), of gebruik het online tipformulier. Je mag ook een privébericht sturen naar de politie Enschede op Facebook. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.